8 martie

Astăzi se celebrează Ziua Mamei şi Ziua Femeii.
Nu pot spune decât un MARE mulţumesc lui Dumnezeu pentru mama care mi-a dăruit-o. Mai mult decât o mamă este şi un model de viaţă pentru mine. De la mama am învăţat cum să cresc, să mă dezvolt ca o femeie înţeleaptă, plină de dragoste şi sacrificiu, răbdare şi mai presus de orice, am învaţat de la mama să trăiesc prin credinţă, să mă încred cu toată fiinţa în Dumnezeu şi să dezvolt o relaţie profundă cu Dumnezeu. Să am propriile experienţe cu El.
Mama e cea mai gingaşă, parfumată şi frumoasă floare. Mereu ne-a iubit in ciuda tuturor lucrurilor şi ne-a pus mai presus de fiinţa ei.
Mama e cea mai strălucitoare rază de soare. Îmbrăcată în înţelepciune, ea respiră dragoste prin fiecare por, are cele mai calde îmbraţişări şi cele mai dulci sărutări.
Mama are atâta bucurie şi entuziasm pentru noi, nu mai menţionez de răbdare…povestim, râdem, plângem şi ne rugăm împreună.
Mama are atâtea calităţi încât nu le pot cuprinde în câteva rânduri.
Mama m-a învăţat cum să mă dezvolt ca femeie privind în scriptură, la exemplele biblice. Să cresc spiritual uitându-mă spre Cer indiferent de circumstanţele vieţii.
O iubesc pe mama atât de mult încât nu pot descrie în cuvinte ce înseamnă pentru mine. Fără mama, poate nu aş fi fost femeia care am devenit. Dumnezeu e incredibil de bun!
La mulţi ani, mamă!